Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine in
Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine incins si la foc potrivit. Cind s-a albit ficatul bine si nu mai iese must din el, circa 3 minute, se intoarce pe partea cealalta, tinindu-se cel mult 2 minute, dupa care se scoate si se pune pe hirtie de bucatarie ca sa suga uleiul. Ficatul nu se intarest si are o savoare nemaipomenita. Isi pastraza fragezimea si savoarea mai multe zile, chiar daca-l se tine la frigider.
Se serveste cu o garnitura de legune natur sau piure, pilaf, cartofi prajiti si bineinteles o salata asortata. Merce cu un vin alb sec
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii