Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire intr-o forma unsa cu ulei. Pes
Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire intr-o forma unsa cu ulei. Peste feliile de ficat se aseaza un strat de ceapa, usturoi si patrunjel verde tocat, in amestec, peste care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se incheie operatia cu un strat de felii de ficat, care se acopera cu o ceasca de supa de carne sarata si o foaie de dafin pisata. Se introduce oala in cuptor pentru trei sferturi de ora, dupa care se scot feliile de ficat si se pastreaza sosul in care se adauga o lingura de otet, putina faina, boabe de piper si felii subtiri de lamaie. Sosul se tine pe foc moale zece minute, dupa care se toarna peste feliile de ficat asezate in mijlocul unui platou mare si inconjurat cu orez fiert.
Se serveste cald.
Alte retete:
Iepure cu ciuperci si smantana
Ostropel de pui
Orez cu pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNiste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii