Ficatul se scoate din solutia pentru marinare, se sterge si se unge cu unt topit. Se sareaza putin si se pune in tava de friputra cu o cana de supa s
Ficatul se scoate din solutia pentru marinare, se sterge si se unge cu unt topit. Se sareaza putin si se pune in tava de friputra cu o cana de supa sau de apa calda si citeva boabe de piper si se introduce in cuptorul fierbinte. Separat se spala ciupercile, se toaca felii subtiri si se pun cu o lingura de unt intr-un vas emailat. Se lasa sa scada si cand nu mai au sos. se adauga un pahar de vin alb. sare si putin piper. Cand sint bine scazute, sint gata. Se lasa pe marginea plitei sa stea ]r, cald lina cind se prepara ficatul. Acesta se intoarce dupa o era, ,s, adauga vinul si se mai frige o ora la foc-potrivit. Cand ficatul este gata. se asaza pe un platou mare, se taie felii groase si se inconjoara
cu sosul de ciuperci.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii