Se curata ficatul, i se indeparteaza vezica cu fierea, apoi se toaca foarte marunt impreuna cu maduva. Se incorporeaza, pe rand, galbenusurile. Separ
Se curata ficatul, i se indeparteaza vezica cu fierea, apoi se toaca foarte marunt impreuna cu maduva. Se incorporeaza, pe rand, galbenusurile. Separat se prepara sosul Bechamel: o lingura cu faina, 25 gr unt si 100 ml lapte. Se amesteca totul si se pune pe foc pana se ingroasa. Se adauga apoi 100 gr svaiter ras si se amesteca sosul cu pasta de ficat si cu albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-un vas uns cu unt si presarat cu pesmet si se fierbe o ora in baie de apa. Spre sfarsitul fierberii se adauga sosul de rosii.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Sarmale de post
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii