Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosii, vin, piper, ½ foaie de dafin (facultativ) si se da la cuptor. Sar
Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosii, vin, piper, ½ foaie de dafin (facultativ) si se da la cuptor. Sarea se adauga dupa 20 minute, iar peste 30-40 de minute, ficatul este gata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryNimic nu poate fi mai bun decat o inghetata cu fructe de sezon si acum este timpul pentru zmeura, plina de vitamine, este...
Desert inghetata de zmeuraPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii