Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile
Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile de ficat. Dupa ce ceapa si ficatul s-a rumenit, se prepara un sos din faina dizolvata-n zeama de oase, smantana, un pahar de apa calduta si mustar. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei si se adauga peste ficat. Se acopera si se lasa pe foc timp de zece minute.
Se serveste cald, presarat cu verdeata tocata marunt si cu garnitura de cartofi naturi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii