Ficat de porc cu sos de smantana

Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ficat de porc - 500 g
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • lamaie - 50 g
  • sos de smantana - 500 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Sosul de smantana se strecoara peste bucatile de ficat si se fierb 8 minute. Se adauga sucul de lamaie si piper.

Ficatul de porc cu sos de smantana se prezinta pe platou, cu diferite garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori