Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb; se retrage vasul de pe foc, se adauga apa rece, se lasa 8 minute si se trec prin jet de apa rece. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie felii. Ficatul se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Bucatile de ficat se scot separat si in grasimea ramasa se inabusa legumele; se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, smantana, 400 ml apa fiarta, mustar si se fierb cca 10 minute. Sosul format se strecoara peste bucatile de ficat, se adauga foi de dafin, sare, piper si se fierb 10 minute. La final, se adauga vin.
Ficatul de porc cu sos de smantana si macaroane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii