Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se to
Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml apa. Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul. Se da intr-un clocot. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Se serveste mancarea calda, cu sosul.
Alte retete:
Curcan umplut
Piftie de curcan
Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii