Pentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se spala, se portioneaza in 10 bucati.
Pentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se spala, se portioneaza in 10 bucati, se impaneaza cu usturoi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Laptele se fierbe si se raceste. Ficatul se trece prin 25 g faina si se inabusa in 75 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 25 g untura sau ulei cu 50 ml lapte rece si cantitatea de lapte ramasa. Se fierb 10 minute amestecand, pentru a nu se forma aglomerari. Cu 5 minute inainte de finalul fierberii se adauga smantana. Sosul se strecoara peste ficat, se adauga vin, mustar, usturoi pisat, sare si piper. Se fierb inca 5 minute.
Ficatul de porc tirolez se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii