Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu piper si maghiran. Se cu
Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu piper si maghiran. Se curata si se feliaza ceapa. Se ung 4 folii de aluminiu cu ulei. Pe fiecare se asaza cate 2 rondele de mere. Ficateii se impart in 4 parti egale si se pun peste rondelele de mere. Se acopera cu feliile de ceapa si alte rondele de mere. Se presara cu sare, se infasoara in folie si se prajesc in carbuni timp de 15-20 de minute.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii