Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu piper si maghiran. Se cu
Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu piper si maghiran. Se curata si se feliaza ceapa. Se ung 4 folii de aluminiu cu ulei. Pe fiecare se asaza cate 2 rondele de mere. Ficateii se impart in 4 parti egale si se pun peste rondelele de mere. Se acopera cu feliile de ceapa si alte rondele de mere. Se presara cu sare, se infasoara in folie si se prajesc in carbuni timp de 15-20 de minute.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii