Taiem ficatul in bucati mai mari. Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii. Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa
Taiem ficatul in bucati mai mari.
Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii.
Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare, piper, maghiran si boia.
Prajim la foc mediu 10 minute pana ce ficatul devin moale si lasa zeama.
Servim cu frunze de patrunjel proaspete.
Alte retete recomandate:
Mancare de spanac cu usturoi
Piept de pui cu smantana
Sparanghel cu sunca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii