Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins.
Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins. Mamaliga se face din 800 g faina, 1,5 l de apa si sare dupa gust. Usturoiul se curata, se bate bine, apoi se adauga mantana, sare si piper.
Dupa ce s-a prajit, ficatul de vita se aseaza pe platou ornat cu menta si se serveste cu mamaliga si usturoi batut amestecat cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii