Ficat de vita cu mamaliguta si usturoi

Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat
  • 200 g malai
  • 200 g smantana
  • 100 g usturoi
  • sare
  • piper si
  • 300 ml de ulei.

Mod de preparare

Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins. Mamaliga se face din 800 g faina, 1,5 l de apa si sare dupa gust. Usturoiul se curata, se bate bine, apoi se adauga mantana, sare si piper.


Dupa ce s-a prajit, ficatul de vita se aseaza pe platou ornat cu menta si se serveste cu mamaliga si usturoi batut amestecat cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori