Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisa
Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisat si se pune pe gratar. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, pe jarul aprins. Cand sunt prajite feliile de ficat, se sareaza si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata.
Alte retete:
Ciuperci umplute Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii