Pentru ficat delicios cu sos de ceapa si vin se curata de pielita ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul.
Pentru ficat delicios cu sos de ceapa si vin se curata de pielita ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura pe o parte si pe alta sa se rumeneasca timp de 5 minute. Se presara deasupra un virf de lingura de faina, o lingura de arpagic tocat marunt, o lingurita de frunze de patrunjel tocat fin. Se rumeneste totul cateva minute. Se toarna o ceasca de vin, una de zeama de carne si se adauga putin bulion. La sfirsit, se pune sare si piper. Se lasa sa clocoteasca cateva minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii