Ficatul se spala si se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile cu ulei si mustar, apoi se asaza pe gratar. Gratarul se pune pe jar sau in cuptor
Ficatul se spala si se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile cu ulei si mustar, apoi se asaza pe gratar. Gratarul se pune pe jar sau in cuptorul aragazului. In cazul in care se foloseste cuptorul aragazului, se asaza sub gratar o tava cu apa pentru ca grasimea care se scurge sa nu se arda.
Se mareste focul, se intoarce des gratarul, urmarind ca ficatul sa se patrunda bine. Cand a prins o crusta deasupra, se sareaza ficatul, se scoate si se lasa pe o farfurie.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi prajiti si cu salata de sezon.
Alte retete culinare:
Mazare cu ficatei
Tocanita de pipote si inimi
Pui cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va este dor de gustul copilariei, incercati aceasta reteta, la fel de delicioasa ca altadata!
Desert nuci umplute cu crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii