Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Bucatile de ficat se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga boia de ardei dulce, apa, sare si se fierb 5-10 minute. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de ficat si se mai fierb 5 minute. Cu 5 minute inainte de finalul fierberii se adauga vin.
Ficatul papricat de porc se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii