Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.
Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ficatul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga 50 g faina dizolvata in 100 ml apa rece, boia, smantana, 375 ml apa, sare, piper si se fierb 5-10 minute. Din oua, 200 g faina, 50 ml apa, un praf de sare, se prepara o compozitie din care se ia cu lingurita si se formeaza galuste, care se fierb in apa cu sare, apoi se racesc in apa, se scurg si se adauga in sos impreuna cu bucatile de ficat si vin. Se fierb inca 5 minute.
Ficatul papricat de porc cu smantana si galuste se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii