Dai pe razatoare castravetii murati si ii lasi la scurs intr-o strecuratoare. Speli bine ficatul, ii indepartezi pielitele si il inabusesti cu uleiul,
Dai pe razatoare castravetii murati si ii lasi la scurs intr-o strecuratoare. Speli bine ficatul, ii indepartezi pielitele si il inabusesti cu uleiul, 2-3 linguri de apa, timp de 7-8 minute, apoi il scurgi si il scoti la racit pe o farfurie. Tai ficatul racit in cubulete si il amesteci cu sosul de maioneza, castravetii, sare si piper dupa gust.
Se poate servi ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPestele este preferatul meu, iar combinatia din reteta care urmeaza este una foarte gustoasa.
Macrou la grill, cu mamaliguta fripta si cartofi aromatiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii