Ficateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina acopera ficateii si pun
Ficateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina acopera ficateii si pun la cuptor la foc mic timp de 45 de minute. Separat, smantana si iaurtul se amesteca bine cu stafidele, fierte in prelabil in apa, 10 minute. Cind amestecul este gata, se razuieste coaja lamiii si stoarce zeama, dupa care se pune un pic de sare. Cind ficateii sint gata se mai pune sare si piper dupa gust.
Se servesc ficateii cu sosul de stafide si piure de cartofi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii