Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca. Sepa
Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca.
Separat se face un sos picant din usturoi pisat frecat bine cu sosul in care s-au preparat ficateii, sare, piper macinat si un pahar de vin alb. Se parfumeaza cu cimbru si se rastoarna peste ficatei. Zece minute inainte
de a trage cratita de pe foc, se adauga un pahar mic de suc de rosii, putin indulcit. Se scade totul pe foc mic, dupa care se rastoarna pe un platou si se serveste cu cartofi fierti.
Alte retete usoare recomandate
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii