Ficatei de pasare cu sos de vin

Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreun

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • o ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • un usturoi
  • o legatura verdeata
  • piper macinat si boabe
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreuna cu ceapa. Cind sint bine patrunsi se toarna vinul, putina apa, mirodeniile, verdeata tocata, usturoiul pisat. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ficateii sint bine fierti. Se serveste rece cu patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc