Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rum
Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rumeneasca se toarna vinul, se adauga mararul tocat marunt, se potriveste la gust de sare, piper si se fierbe in continuare. Dupa ce a scazut vinul se ia vasul de pe foc si se amesteca impreuna cu ficateii fierti. Orezul se fierbe in 3 cesti cu supa de pui. Dupa ce a scazut supa, se aranjeaza ficateii cu ciupercile pe o farfurie mare iar in jurul lor se pune orezul cu ajutorul unei cescute unsa cu unt care se umple cu orez si se preseaza. Se rastoarna pe marginea farfuriei in jurul ciupercilor. Deasupra se presara cascaval ras.
Se servesc calzi.
Alte retete culinare:
Papricas de pui
Pipet de pui cu smantana si ciuperci
Aripioare de pui la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO salată gustoasă și răcoroasă, ușor de făcut și decorată cu ouă de prepeliță, drăguțe și sănătoase. Mi se...
Reteta de salata a la russe cu oua de prepelitaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii