Ficateii de pui cu struguri albi sunt o mancarica delicioasa si cu un gust surprinzator pe care nu-l vei putea uita prea curand, si pe care o vei repeta destul de des.
Mod de preparare:
Se taie ceapa solzisori, iar usturoiul marunt,se pune la sotat.
Dupa ce s-au inmuiat se adauga si ficatul la prajit.
Cand s-a rumenit ficatul se toarna vinul. Apoi se pun mirodeniile si verdeata.
Se lasa sa fiarba cu capac pana se evapora vinul.
E momentul sa punem untul, apoi strugurii. Mai lasam 10 minute la foc domol. Abia la final potrivim de sare.
Servim ficateii de pui cu struguri albi cu piure de cartofi, orez sau cum dorim.
Reteta de ficatei de pui cu struguri albi a fost propusa de geladumi pe forumul Culinar.ro.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleO reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii