Filetto Vorvonoff si curry

Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 200 gr slanina
  • 220 gr unt
  • 100 gr mustar iute
  • cimbru
  • curry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele, sarea si se subtiaza cu smantana, amestecand continuu.
Se serveste cald, cu sos deasupra.

Alte retete culinare:

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori