Pentru fricando vitel ceapa, usturoiul, morcovii, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru fricando vitel ceapa, usturoiul, morcovii, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se curata de coaja si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se taie sferturi, se spala, se fierb si se toaca cu masina. Carnea se spala si se sareaza. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, se adauga morcovi, ceapa, patrunjel radacina, usturoi, sare si piper dupa gust; se introduce la cuptor. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate separat, se raceste si se portioneaza. in jiul ramas se adauga pasta de tomate, apa fiarta (cca 150 ml), jumatatea de cub MAGGI si se fierb 5 minute. Sosul format se paseaza peste carne. Din cartofi, unt, lapte si sare se prepara piureul.
Fricandoul vitel se serveste cald, cu rondele de ou deasupra si piure de cartofi.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori
Comentarii