Frigarui

Se taie carnea in cuburi potrivite si se infasoara in felii de bacon. Se taie ceapa in bucati patrate, ardeiul in cuburi, se pudreaza toate cu condim

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. muschi de porc
  • 300 gr. piept de pui
  • 300 gr. bacon (feliat)
  • 300 gr. ceapa
  • 2 ardei grasi galben si rosu
  • untdelemn
  • sos Schaschlik
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi potrivite si se infasoara in felii de bacon. Se taie ceapa in bucati patrate, ardeiul in cuburi, se pudreaza toate cu condimente si se aseaza toate alternativ pe frigarui. Se pregatesc la tigaie sau la gratar.

Se servesc cu sos Schaschlik

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori