Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta d
Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita trebuie sa aiba o culoare roz la mijloc. Dupa ce s-a prajit, carnea se presara cu sare si se asaza pe farfurii.
Se serveste cu garnitura de cartofi, salata asortata sau rosii la gratar.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii