Frigarui

Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si pi

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de carne de porc sau de pui
  • o ceapa
  • 4 rosii mari
  • 2ardei grasi
  • sare
  • piper
  • otet
  • vegeta
  • foi de dafin
  • vin alb si piper boabe

Mod de preparare

Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si piperul boabe dupa gust,4 linguri mari de otet ,100 ml de vin alb ,4 foi de dafin toate se amesteca si se lasa in frigider 2h si 30 minute dupa care se scot se pun pe ace de frigarui 2 bacati de carne ceapa ardei si repetati ingredientele pina cind acul e plin sa nu punet carnea ingesuita pe ace ca alt fel nu se coace bine cind ati pus carnea pe gratar sa mai stropiti cu sucul care a ramas pe carne in timp ce se gateste
cu salata de rosii si castravetii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori