• curata si taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• taie ceapa Julien si adaug-o peste
• condimenteaza puiul cu sare si piper alb
• zdrobeste sofranul intr-un mojar si pune-l peste iaurt
• amesteca bine si pune peste pui
• amesteca totul cu mana pana ce puiul este imbibat in iaurt si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui (fara ceapa) pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii