Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina
Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina si se trag pe batul de frigarui alternand cu zucchini, vinete, ardei, ciuperci si ceapa. Se unge cu ulei de masline si se condimenetaza cu piper, sare, oregano. Invartind deasupra jarului se frig incet.
Mararul se amesteca cu iaurtul si se serveste langa frigarui.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii