Frigarui de obraz de porc

Portii
2
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Frigarui de obraz de porc

Ingrediente

  • cap de porc – 1 buc
  • telina – 1/2 buc
  • morcovi – 1/2 buc
  • batoane de scortisoara – 2 buc
  • anason stelat – 2 buc
  • fenicul – 1/2 buc
  • sangria – 50 ml
  • miere – 2 lingurite
  • fresh de lamaie – 2 lingurite
  • usturoi – 45 catei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• dezoseaza bine capul de porc si taie felii de jumatate de palma lungime si un deget grosime bucatile de carne – poti pastra soriciul sau il poti inlatura, dupa preferinte
• asezoneaza bine bucatile cu sare si piper si pune-le in 2-3 pungi de vidare FoodSaver
• taie telina, morcovii si feniculul carpaccio (foarte, foarte subtire) si adauga-le deasupra, impreuna cu anasonul si batoanele de scortisoara
• pune Sangria peste si vacumeaza totul
• incinge aparatul de gatit in vid Sous Vide Supreme Inox la 69-70 ⁰C si lasa carnea acolo pentru cca 36 de ore
• scoate-o, las-o cateva ore la odihnit si tai-o cubulete
• amesteca mierea cu fresh-ul de lamaie si usturoiul zdrobit in prealabil intr-un mojar
• unge bine bucatile de carne si pune-le pe niste bete de frigarui lasate in prealabil la hidratat in apa
• pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins la 200 ⁰C, pentru a se gratina
• serveste-le alaturi de cartofi si rosii coapte

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide