Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se taie in doua si se pun pe frigarui speciale. Se frig la foc iute, unsi cu unt, sarati si piperati dupa g
Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se taie in doua si se pun pe frigarui speciale. Se frig la foc iute, unsi cu unt, sarati si piperati dupa gust. Cand sunt gata se scot de pe frigarui si se acopera cu verdeata tocata fin.
Se servesc cu garnitura de rosii felii, ardei gras si castraveciori murati in otet.
Alte retete:
Piept de pui la gratar
Chiftele
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii