Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in doua in lungime, jumatatile nu se desprind insa de tot.
Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in doua in lungime, jumatatile nu se desprind insa de tot. Se oparesc si se usuca bine cu o carpa. Se infig pe frigarui de lemn sau de metal. Se ung cu unt si se frig pe gratar la foc bun. Se scot de pe frigarui, iar pe fiecare rinichi se pune cate putin unt, care a fost amestecat, fara sa fie frecat spuma, cu un praf de sare, piper si putin patrunjel tocat.
Frigaruile de rinichi de purcel se servesc fierbinti, cu legume si salata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii