Frigaruile de vita cu legume piure sunt o delicatesa si vor fi savurate si de cei carora le place mai putin carnea de vita.
Carnea tocata se amesteca bine cu cele doua oua, pesmet, patrunjel verde tocat, sare si piper, apoi se tine o ora la frigider.
Intre timp, se fierb legumele, se paseaza si se amesteca bine cu smantana si bulion.
Se modeleaza bilute de carne, se infig pe frigarui si se ung cu pensula, cu un pic de ulei, dupa care se frig pe gratar timp de 10 min, pe ambele parti.
Frigaruile de vita se servesc impreuna cu legumele piure si o salata verde cu rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii