Frigaruile de vita cu legume piure sunt o delicatesa si vor fi savurate si de cei carora le place mai putin carnea de vita.
Carnea tocata se amesteca bine cu cele doua oua, pesmet, patrunjel verde tocat, sare si piper, apoi se tine o ora la frigider.
Intre timp, se fierb legumele, se paseaza si se amesteca bine cu smantana si bulion.
Se modeleaza bilute de carne, se infig pe frigarui si se ung cu pensula, cu un pic de ulei, dupa care se frig pe gratar timp de 10 min, pe ambele parti.
Frigaruile de vita se servesc impreuna cu legumele piure si o salata verde cu rosii.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacao• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaHai ca v-am innebunit cu dusul meu la tara, dar m-am intors incarcata cu roade, asa ... cum ne sade bine toamna. Am adus si...
Paine ca la tara
Comentarii