Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acope
Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acopera vasul si prajeste legumele in cuptor timp de 1 ora. Intre timp amesteca untul moale cu putin sare, putin piper si arpagic taiat, si pune-l la frigider. Taie cuburi mai mari cele doua feluri de slanina si carnea, dupa care infige-le alternativ pe bete. Condimenteaza-le cu sare si piper, si prajeste-le 3 minute.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii