Frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume

Pentru frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g muschi de vita
  • 300 g muschi de porc sau cotlet
  • 150 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile de carne cu ciuperci, rosii, ceapa si ardei. Frigaruile se pun pe gratarul uns si bine incins, rotindu-le pe toate partile. Cand carnea este gata se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbru. Se asaza pe un platou cu garnitura de orez, fasole verde etc. si se servesc imediat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori