Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu latura de 4-5 cm, se infig pe o frigare
Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu latura de 4-5 cm, se infig pe o frigare dupa ce s-au sarat si s-au uns cu ulei, alternand feliile de carne cu felii de slanina. Daca este sezon, pe frigare se pot alterna bucatile de carne cu bucati de gogosar si felii de ceapa tanara. Cand friptura este gata, se stropeste cu sos de usturoi.
Se serveste cu garnitura de legume.
Alte retete culinare:
Ardei copti
Ghiveci de legume
Mancare de mazare
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciHumus reţetă
Humus reţetă cu morcov si ceapa verdeE delicioasă, cred ca am sa mai fac curând, mai ales că ne place acrisoara.
Ciorba de pui a la grecDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii