Se scot maruntaiele, se spala si se taie bucati potrivit de mari, apoi se insiruie pe o frigare asortate intre ele cu felii de carne, de ceapa si arde
Se scot maruntaiele, se spala si se taie bucati potrivit de mari, apoi se insiruie pe o frigare asortate intre ele cu felii de carne, de ceapa si ardei gras. Fiecare felie de carne se unge cu sare, piper macinat si ulei. Frigarea se pune direct pe jar sau pe gratar si se frige la foc iute fiecare bucata de carne si maruntaie. Cand friptura este gata, se stropeste cu usturoi pisat.
Se serveste cu garnitura de legume.
Alte retete culinare romanesti:
Mancare de mazare
Musaca de vinete
Chec pufos
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii