Frigarui din miel dobrogean

Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul peste ele si se lasa 12 ore. Apoi se in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de miel
  • 1 pahar de vin
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei usturoi

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul peste ele si se lasa 12 ore. Apoi se infig bucatele de carne in frigare si intre ele se pun felii de rosii si ardei gras. Se aseaza frigarea deasupra jarului, se invirte incet sa se friga bine carnea. In timp ce se frige se unge carnea cu mujdei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci