Se spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si ungand momitele des, cu ulei. Cand s-a
Se spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si ungand momitele des, cu ulei. Cand s-au prajit, se presara cu sare si se scot din frigarui.
Se servesc calde.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii