• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate condimentele•
• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)
• amestecati intr-un castron toate condimentele
• ungeti puiul cu uleiul de masline, condimentati-l bine si lasati-l la marinat cca 6-8 ore (nu e obligatoriu daca va grabiti)
• puneti pe frigarui bucatile de pui si asezati-le in presa Breville Panini Maker
• puneti capacul si verificati din cand in cand sa vedeti daca s-au patruns uniform
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii