Frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin

Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • 150 g slanina
  • 1 paharel vin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile una linga alta intr-o tigaie cu grasime incinsa, se acopera si se inabusa la foc potrivit. Ca sa se fragezeasca carnea bine, din cand in cand se pune cite o lingura de apa. Cand carnea este aproape gata, se adauga vinul si se presara cu cimbru.


Se serveste cu mamaliguta, cartofi fierti etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc