Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne.
Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile una linga alta intr-o tigaie cu grasime incinsa, se acopera si se inabusa la foc potrivit. Ca sa se fragezeasca carnea bine, din cand in cand se pune cite o lingura de apa. Cand carnea este aproape gata, se adauga vinul si se presara cu cimbru.
Se serveste cu mamaliguta, cartofi fierti etc.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt"Retete festive de iarna" Prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii imi plac la nebunie, inca de cand eram doar o...
Desert foi cu crema de vanilie si jeleu de afineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii