Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Ingrediente

  • piept de pui – 450 g
  • piper cayenne – ½ lingurita
  • boia afumata – ½ lingurita
  • ulei de masline – 50 ml
  • usturoi – 4 catei (zdrobiti)
  • menta proaspata, tocata – 89 frunze
  • fresh de lime – 100 ml
  • coriandru proaspat, tocat – cca 1 lingura
  • ghimbir proaspat, ras – ½ lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori