Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Ingrediente

  • piept de pui – 450 g
  • piper cayenne – ½ lingurita
  • boia afumata – ½ lingurita
  • ulei de masline – 50 ml
  • usturoi – 4 catei (zdrobiti)
  • menta proaspata, tocata – 89 frunze
  • fresh de lime – 100 ml
  • coriandru proaspat, tocat – cca 1 lingura
  • ghimbir proaspat, ras – ½ lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc