Pentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se scurge.
Pentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se scurge. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare si se curata de coaja. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece. Carnea tocata se amesteca bine cu ceapa, ou, jumatate din patrunjelul verde, sare si piper. Compozitia rezultata se aseaza intr-o tava unsa cu ulei sau untura, dandu-i-se forma de franzela. Tava se aseaza intr-un vas cu apa clocotita (bain-marie) si se introduce la cuptor cca 25 minute. Cand preparatul este gata, se raceste si se portioneaza.
Friptura benlineza tocata se serveste cald cu sos brun, garnitura de cartofi fierti si patrunjel verde.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasat Am dorit sa obtin racituri nu foarte grase, asa ca am renuntat la capul de porc. Pentru obtinerea unei racituri clare...
Racituri din urechi si adidasi de porc
Comentarii