Carnea fripta intr-o bucata se infierbanta in suc propriu, se pun feliile de mere in jurul carnii si se calesc 5 minute. Faina se freaca cu grija cu v
Carnea fripta intr-o bucata se infierbanta in suc propriu, se pun feliile de mere in jurul carnii si se calesc 5 minute. Faina se freaca cu grija cu vinul sa nu faca cocoloase. Compozitia se toarna peste friptura. Se scoate carnea din cratita si se taie felii pe planseta de lucru. Feliile se pun in sosul din cratita cu busuioc si tarhon si se mai caleste putin.
Alte retete culinare recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaVa prezint o reteta simpla care se prepara foarte repede si este si foarte buna. Pestele gen cod, merluciu sau stiuca este...
Chiftelute din pestePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii