Se spala carnea, se sterge cu prosop curat si se rumeneste bucata intreaga in ulei. Inainte de a se rumeni, carnea se impaneaza cu slanina afumata si
Se spala carnea, se sterge cu prosop curat si se rumeneste bucata intreaga in ulei. Inainte de a se rumeni, carnea se impaneaza cu slanina afumata si catei de usturoi. Se lasa in cratita in care s-a rumenit, se acopera cu apa, se sareaza si se adauga cateva boabe de piper, dupa care se acopera cratita si se lasa sa fiarba pe foc mic. La jumatatea timpului de coacere, peste friptura se adauga bulionul desfacut in apa rece si vinul. Cand este gata, se scoate friptura si se lasa pe o farfurie, iar in sosul ei se adauga fasolea fiarta separat cu o lingurita de sare. Peste fasole se pune o foaie de dafin, se acopera cratita si se lasa un sfert de ora sa fiarba.
Fasolea se serveste langa friptura de berbec taiata felii groase.
Alte retete:
Fasole verde scazuta
Mancare de fasole verde
Iahnie de fasole
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorO super prajitura aromata si gustoasa!
Prajitura cu ovaz si nectarineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii