Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u
Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru
15 minute, apoi se scurg de apa.
Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.
Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.
Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pulpa de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii