Friptura de berbecut cu legume

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa mare de berbecut
  • 500g cartofi noi
  • 2 leg. ceapa verde
  • 250ml vin alb
  • 1 lingurita scortisoara rasa
  • 250ml vin rosu
  • 1 leg.cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru

15 minute, apoi se scurg de apa.

Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.

Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.

Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pulpa de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc