Friptura de berbecut cu legume

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa mare de berbecut
  • 500g cartofi noi
  • 2 leg. ceapa verde
  • 250ml vin alb
  • 1 lingurita scortisoara rasa
  • 250ml vin rosu
  • 1 leg.cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru

15 minute, apoi se scurg de apa.

Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.

Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.

Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pulpa de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori