Friptura de curcan cu sos de soia si miere este delicioasa, dar deloc greu de pregatit. Fie ca va doriti o cina delicioasa sau o friptura pentru masa festiva, aceasta reteta este potrivita.
Am ales o reteta de pulpe de curcan pentru ca mama tocmai mi-a taiat un curcan de peste 20 de kg si trebuia sa incep sa il gatesc cumva.
Iata reteta care a avut mare succes la noi!
Se condimenteaza carnea si se lasa macar o ora la rece.
Tava in care urmeaza sa faceti friptura se unge cu ulei si se aseaza un pat din legume.
Puneti peste pulpa de curcan, ungeti-o cu soia si miere.
Turnati in tava supa si vinul si lasati la cuptor pana se rumenesc si se patrunde carnea.
Reteta de friptura de curcan a fost propusa de: http://amainbucatarie.blogspot.com/
Eu am urmat sfatul lui Pansy si am facut alaturi un pireu pufos si a fost garnitura perfecta pentru legumele si sosul de langa carne.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii