Friptura de miel cu sos de menta

Carnea de miel se lasa 24 de ore in frigider la murat cu amestecul din usturoi, tarhon, mustar, sare, piper si ulei. Dupa aceea se frig pe grÄ

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg felii de carne de miel
  • Cativa catei de usturoi
  • Mustar
  • Frunze de tarhon
  • Ulei
  • Piper
  • Sare
  • Rosii coapte
  • Legume fierte in aburi
  • Sos de menta
  • Frunze de menta
  • Condimentele se pun dupa gust

Mod de preparare

Carnea de miel se lasa 24 de ore in frigider la murat cu amestecul din usturoi, tarhon, mustar, sare, piper si ulei. Dupa aceea se frig pe gratar pe ambele parti (sau se pot praji in tigaie).
Alte fripturi recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc