Carnea de miel se lasa 24 de ore in frigider la murat cu amestecul din usturoi, tarhon, mustar, sare, piper si ulei. Dupa aceea se frig pe grÄ
Carnea de miel se lasa 24 de ore in frigider la murat cu amestecul din usturoi, tarhon, mustar, sare, piper si ulei. Dupa aceea se frig pe gratar pe ambele parti (sau se pot praji in tigaie).
Alte fripturi recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii